Σπιλέφσκι: “”Μετά το παιχνίδι, όλοι είναι σαν προπονητές και λένε τη δική τους άποψη”

Δηλώσεις προπονητή Άρη μετά το τέλος του σημερινού(17/4) αγώνα

Φανερά στεναχωρημένος ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του σημερινού(17/4) αγώνα που έφερε την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ ανέφερε:

“Δυστυχώς πρέπει να συγχαρώ τον αντίπαλο, δυστυχώς άξιζε τη νίκη. Εμείς κάναμε ένα πολύ άσχημο πρώτο μέρος, είχαμε πολλούς παίκτες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και ήμουν αρκετά θυμωμένος με το πως παίξαμε στο πρώτο μέρος και με την νοοτροπία μας. Αν την συγκρίνω με την νοοτροπία μας την περασμένη βδομάδα που παίζαμε πάνω από 80 λεπτά με δέκα παίκτες και η ένταση ήταν πολύ διαφορετική. Επίσης χάσαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες με κάποιες κακές αποφάσεις από τεχνικής άποψης, με θύμωσε πολύ αυτό. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι αλλά στο πρώτο ήμασταν παθητικοί, δεν επιτεθήκαμε με πίεση και χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Δεν είχαμε την νοοτροπία άλλων αγώνων. Όμως μίλησα με τα παιδιά και είπαμε ότι δεν θα κάνουμε το λάθος να πάμε αναστατωμένοι στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα μπορούμε να δείξουμε ότι έχουμε πραγματικό χαρακτήρα και ελπίζω τα παιδιά να το κάνουν”.

Ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του Μπαμπίκα; “Ναι ήταν ρίσκο αλλά η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη. Σήμερα παίξαμε χωρίς καθαρό στράικερ, ξέρουμε την ποιότητα του Μπαμπίκα. Έκανε προπονήσεις με την ομάδα όμως απότι είδαμε δεν ήταν στα καλύτερα του και γι’ αυτό έκανα την αλλαγή. Όμως μετά το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ πιο καθαρά στο μυαλό σου”.

Η χρησιμποίηση Γιαγκό στον άξονα κατά την δική μας άποψη, επηρέασε: “Μετά το παιχνίδι, όλοι μας είναι σαν προπονητές και λένε τη δική τους άποψη. Είχαμε αυτή την ιδέα και πιστεύω αν σκόραρε στην μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος δεν θα το συζητούσαμε. Έγινε ότι έγινε και πρέπει να το δεχθούμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy