Η τελευταία αγωνιστική κρίνει τους πρωταθλητές!

Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Προτελευταία αγωνιστική στα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 και εξακολουθούν να παραμένουν κάποιες εκκρεμότητες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Στο Πρωτάθλημα Κ-14 μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής ο τίτλος θα κριθεί στο φινάλε της 30ης Απριλίου.

Ο Άρης νίκησε με 4-0 εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου και έφτασε στους 43 βαθμούς και ακολουθεί με 42 βαθμούς ο Εθνικός Άσσιας, που κέρδισε με 6-3 την ΠΑΕΕΚ.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Άρης θα φιλοξενήσει την 3η της κατάταξης Δόξα Κατωκοπιάς (39 βαθμοί) και ο Εθνικός Άσσιας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΝ Παραλιμνίου.

Στο Πρωτάθλημα Κ-15 η Δόξα Κατωκοπιάς εξασφάλισε την πρωτιά από προηγούμενες αγωνιστικές. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής νίκησε με 4-0 την ΕΝ Παραλινίου και έφτασε στους 45 βαθμούς.

Στο Πρωτάθλημα Κ-16 την πρωτιά εξασφάλισε η ΕΝ Παραλιμνίου που νίκησε με 4-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς και έφτασε στους 36 βαθμούς. Ακολουθούν με 29 βαθμούς ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακός.

Στο Πρωτάθλημα Κ-17 Ολυμπιακός και Δόξα Κατωκοπιάς έφτασαν στους 43 βαθμούς και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας και η Δόξα Κατωκοπιάς με 2-1 εκτός έδρας την ΕΝ Παραλιμνίου.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου και η Δόξα θα φιλοξενήσει τον Άρη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy