Μάριος Νεοφύτου: “Το θέμα προπονητή είναι στην αρμοδιότητα του προέδρου – Τρέχει ο προγραμματισμός έχουμε χρόνο”

Σημερινές(15/4) ραδιοφωνικές δηλώσεις Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε σήμερα(15/4) ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Μάριος Νεοφύτου.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε:

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Νομίζω πως το παιχνίδι μας λυπεί που στο τέλος αποκλειστήκαμε ήταν ένα παιχνίδι που από το 30’ μέχρι το 60’ ήτα καλύτερη η Ομόνοια μπορούσε να σημειώσει γκολ, περιμέναμε αυτή τη πίεση, προς το τέλος κερδίσαμε μέρα μπορούσαμε να φύγουμε με την πρόκριση δεν τα καταφέραμε, υπάρχει απογοήτευση, τελειώνει η χρονιά η φετινή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, έχει καιρό να γίνει τέτοια μετάβαση στο ΓΣΠ, δεν καταφέραμε να φύγει όμως ευχαριστημένος από τη Λευκωσία.

Για την καλή πορεία της ομάδας και το ότι έμεινε χωρίς τρόπαιο: «Όταν μια χρονιά δεν πηγαίνει καλά και υπάρχει αποτυχία, όταν ξεκινάς την χρονιά με στόχους και δεν επιτυγχάνονται σημαίνει πως γίναν κάποια λάθη και πρέπει να διορθωθούν ώστε την επόμενη χρονιά να μπορείς να διεκδικήσεις τα τρόπαια. Υπάρχει ο χρόνος για να πάρει και ο πρόεδρος τις σωστές αποφάσεις. Ο πρόεδρος προσπαθεί πάνα για το καλύτερο, προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική η ομάδα, αυτό θα γίνει και την επόμενη χρονιά. Δεν μπορεί να μείνει μακριά από αυτό, θα τον πεισμώσει για να διεκδικήσει η ομάδα τους τίτλου»

Για το μέλλον του κ. Παντελίδη στον πάγκο της ΑΕΛ: «Το θέμα προπονητή είναι στην αρμοδιότητα του προέδρου. Τις επόμενες μέρες θα παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, ο πρόεδρος ξέρει τι θα κάνει για το καλό της ομάδας. Η ομάδα έδειξε βελτίωση από την μέρα που ήρθε ο προπονητής, έγιναν και κάποιες μεταγραφές οι οποίες βοηθήσαν την ομάδα, από εκεί και πέρα είναι στο τραπέζι οι συζητήσεις για το μέλλον. Ο καθένας έχει την άποψη του και έχει ένα λόγο να πει. Όταν είσαι έξω του χορού είναι εύκολα να λες πράγματα και να παίρνεις κάποιες αποφάσεις, χωρίς να ξέρεις τι συμβαίνει στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί να έχεις τραυματισμούς, είτε σε ασθένειες. Δεν μπορούμε να πούμε πως έκανε λάθη προχθές. Μπορούσε να κερδίσουμε και να μην έλεγε κανένας τίποτα. Δεν είναι θέμα να σχολιάσουμε πως σκέφτεται ο καθένας. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει, προσωπική άποψη πως θα γίνει σύντομα. Τρέχει ο προγραμματισμός έχουμε χρόνο».

Για τον προϋπολογισμό: «Όταν κρατάς 5 δεν μπορείς να ξοδεύεις 10, μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορεί η ομάδα να κινηθεί θα το πράξει. Είτε ο προϋπολογισμός είναι ψιλός ή χαμηλός, είναι και τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Η ομάδα μας και πέρσι έκανε καλό προϋπολογισμό, πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί η ομάδα, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Δεν μπορούμε να αγγίξουμε τίποτα σε θέμα ποδοσφαιριστών, ο προπονητής ο οποίος είναι υπεύθυνος για την στελέχωση μιας ομάδας, θα δώσει τις απόψεις του, όποιος και να είναι, έχει αξιολογήσει, είναι πολλές οι παράμετροι που υπάρχουν, οι οποίες θα χτίσεις την ομάδα για την νέα χρονιά».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Σήμερα είναι η προπόνηση, δόθηκε ρεπό, όσοι είναι έτοιμοι θα αγωνιστούν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω ψυχολογικής κατάστασης, αλλά είμαστε υπόχρεοι να πάμε να αγωνιστούμε για την ομάδα μας και τίποτα περισσότερο»

Για την αύξηση των ομάδων: «Είναι κάποιες εισηγήσεις που μπαίνουν στο τραπέζι, σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για τα άνω διαζώματα, θα τις δουν οι αρμόδιοι και τα σωματεία και θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να γίνει».

Για τον πρωταθλητή: «Φαβορί είναι ο Απόλλωνας για εμένα, με το +4 κρατάει την τύχη στα χέρια του»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy