Παπαδόπουλος: “Ο Άρης είναι ποδοσφαιρική εταιρεία και όχι μη κερδοσκοπικός οργανισμός”

Επίσημες δηλώσεις από τον υπέυθυνο του γραφείου Τύπου του Άρη

 Στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο υπέυθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για την παραχώρηση όλης της ανατολικής και την τιμή: «Ξεκινώντας απ’ την απόφαση για παραχώρηση του 70% της ανατολικής δεν κάναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάναμε σε όλα τα παιχνιδιού. Τώρα για την τιμή, η πραγματικότητα είναι πως η κάθε εταιρεία έχει το δικαίωμα να βάζει την τιμή που θέλει μέσα στο πλαίσιο που υπάρχει και τα 20 ευρώ είναι η μέγιστη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται ο ντόρος για τα 20 ευρώ. Ο Άρης είναι ποδοσφαιρική εταιρεία, όταν γίνει μη κερδοσκοπικός οργανισμός αλλάζουν τα πράγματα, αλλά τώρα είναι ποδοσφαιρική εταιρεία κι όταν επενδύεις θες να έρχονται και χρήματα πίσω».

Για την πορεία του Άρη: «Η εικόνα της ομάδας μας στα πλέι οφ μας κάνει περήφανους γιατί αν υπήρχε έστω και η παραμικρή υποψία πως φθάσαμε να είμαστε εδώ γιατί είχαμε ένα σερί δεν υπάρχει πλέον. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Μόνο αυτοπεποίθηση και πίστη ενόψει της συνέχειας μας γεμίζει η παρουσία της ομάδας μας».

Για το αν το παιχνίδι είναι καθοριστικό: «Όχι γιατί ακόμη κι αν κερδίσουμε μαθηματικά δεν εξασφαλίζουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κάθε παιχνίδι που απ’ τα πέντε που απομένουν είναι κομβικής σημασίας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα απουσιάζει ο Κβάσιουκ που δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Θα επιστρέψει ο Ντελμίρο, ενώ θα είναι εκτός ο Μουσούντα. Θα έχουμε ξανά τον Μπαμπίκα στη διάθεση μας».

Για το γεγονός πως κόντρα στην Ανόρθωση το εισιτήριο ήταν στα 10 ευρώ ενώ τώρα 20: «Είναι αποφάσεις της κάθε εταιρείας. Ήταν όμως λογικά τα 15 ευρώ για το ΓΣΠ και την βόρεια, αλλά δεν είναι τα 20 για το Τσίρειο;»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy