Προφορική συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με Εμπαπέ και πριμ υπογραφής 100 εκατ. ευρώ!

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει βρει σε όλα με τον Κιλιάν Εμπαπέ για πενταετές συμβόλαιο έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές.

Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν ουκ ολίγα σημερινά (12/04) δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με αυτά, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που μετράει 28 γκολ και 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ήδη έλθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες των «μερένχες»…

Συμφωνία η οποία θα μετατραπεί σύντομα και σε υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, πενταετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του Εμπαπέ να κυμαίνονται γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, για να δελεάσει τον 23χρονο σούπερ σταρ να πει το «ναι», η Ρεάλ του έχει προσφέρει και πριμ υπογραφής το οποίο εκτιμάται πως είναι στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy