Μέσα ο “Μίλι”… θα το παλέψει ο Τεισέιρα

Ο Μολδαβός προλαβαίνει τον επαναληπτικό ενώ ο Πορτογάλος θα πάρει μέχρι τέλους

Στην ΑΕΛ το μόνο που σκέφτονται είναι ο επαναληπτικός της ερχόμενης Τετάρτης(13/4)κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ (13/4) και η σκέψη όλων μεταφέρεται στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Τεϊσέιρα αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο κατά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό. Ο Πορτογάλος είναι αμφίβολος, όμως η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Από την άλλη, ο Νικόλαε Μιλιντσεάνου παρά το γεγονός πως αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό στο ίδιο χρονικό σημείο με τον Τεϊσέιρα, φαίνεται πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τον Παντελίδη στο παιχνίδι κυπέλλου. Θυμίζουμε πως ο Μολδαβός είχε νιώσει κάποιους πόνους στη μέση.

Από εκεί και πέρα, ο Σλόμποταν Μεντόγιεβιτς επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άχνα, πήρε ένα τριαντάλεπτο κάτι που που μπορεί να τον φέρει και στο βασικό σχήμα, αναλόγως πως το σκέφτεται ο Παντελίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy