Λεμεσός: Ομολόγησε ότι έδωσε ναρκωτικά στις ανήλικες αδερφές ο 22χρονος

Προμήθευσε με crystal ice τις δύο ανήλικες αδερφές

Ομολόγησε ότι είναι το πρόσωπο που προμήθευσε με crystal ice τις δύο ανήλικες αδερφές, ηλικίας 13 και 15 ετών ο 22χρονος αλλοδαπός που έχει συλληφθεί.

 

Μιλώντας στο Omegalive o εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε πως ανακρινόμενος ο 22χρονος έχει παραδεχθεί την προμήθευση των δύο ανηλίκων με crystal ice, καθώς και το ότι η πράξη αυτή είχε επαναληφθεί ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν. Επιπρόσθετα, ο 22χρονος έχει προμηθεύσει ακόμα δύο ανήλικα πρόσωπα με ναρκωτικά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πρόσωπα τα οποία ανήκουν στο περιβάλλον των δύο κοριτσιών και προσπαθούν οι αρχές να τα εντοπίσουν.

 

Μάλιστα, ο 22χρονος o οποίος χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία, συνελήφθη εκ νέου σήμερα και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

 

Υπενθυμίζεται πως το 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο από την μητέρα του, όπου μετά από τις τοξικολογικές εξετάσεις διαφάνηκε και η χρήση των συγκεκριμένων ουσιών.

 

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να εντοπιστεί μεταξύ άλλων και ο προμηθευτής του 22χρονου.

Omegalive

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy