ΑΕΠΠ: “Το φετινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του – Προχωράμε στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας”

Επίσημη ανακοίνωση από το Δ.Σ της ομάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ της ΑΕΠΠ με την οποία κάνει τον επίλογο του σχετικά με τη φετινή αγωνιστική σεζόν, συγχαίροντας άπαντες στην ομάδα και αναφέρεται επίσης στη δύσκολη συνέχεια στη Γ΄ κατηγορία. Δίνει επίσης τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της ΑΠΕΑ που κατέκτησε το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες
Ποδοσφαιριστές & Προπονητικό team
Το φετινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Οι στόχοι της ομάδας μας πραγματοποιήθηκαν και οι οποίοι δεν είναι άλλοι, από την Άνοδο της ομάδας μας, στην 3η Κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Β’ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας Σ.Τ.Ο.Κ.
Δυστυχώς, στον τελικό πρωταθλήματος με αντίπαλο την Α.Π.Ε.Α Ακρωτηρίου δεν ήρθε η πολυπόθητη νίκη για να κάνουμε τον κόσμο μας ακόμη πιο περήφανο. Θέλουμε όμως να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας, στην Α.Π.Ε.Α Ακρωτηρίου για την νίκη της.

Βάζουμε τελεία στην φετινή χρονιά, η οποία κλείνει με θετικά συναισθήματα και προχωράμε στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που υπέδειξαν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα καθ’ όλη την χρονιά, όπου με σκληρή δουλειά πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι μας.
Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ για την εξαιρετική δουλειά, τον ζήλο που υπέδειξαν και την απίστευτη αφοσίωση στο έργο τους.
Κλείνοντας δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο της Α.Ε.Π.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ. Τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε μας βήμα και βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Δέσμευση του Δ.Σ είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αυτής της ομάδας και αυτού του Σωματείου.
Συνεχίζουμε δυναμικά με ζήλο και αποφασιστικότητα για το πρώτο μας βήμα στην 3η Κατηγορία.
Πάντα μαζί, πάντα ενωμένοι και μόνο Α.Ε.Π.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
Με εκτίμηση
Διοικητικό Συμβούλιο Αθλητικής Ένωσης Πάνω Πολεμιδιών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy