Ισοπαλία για την ομάδα Νέων της ΑΕΛ

Ε.Ν.Π - ΑΕΛ 0-0

Με την αναμέτρηση στο Παραλίμνι μεταξύ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα η 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0, πολύτιμος ο βαθμός στην προσπάθεια της Ένωσης για παραμονή στην Κατηγορία, έχασε την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση η ΑΕΛ.

Η Ένωση με την ισοπαλία διατηρήθηκε αήττητη για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική, για εννέα αγωνιστικές παραμένει αήττητη η ΑΕΛ.

Στην επόμενη αγωνιστική η Ένωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ερμή Αραδίππου, εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη θα αγωνιστεί η ΑΕΛ και το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cablenet το Σάββατο 16 Απριλίου.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κατάταξης, θα λάβει μέρος στη διοργάνωση UEFA Youth League περιόδου 2022/2023.

Η πρώτη πεντάδα της κατάταξης:

Ομόνοια Λευκωσίας  54, ΑΠΟΕΛ 50, ΑΕΛ 48, Απόλλων 45, Πάφος FC 45 βαθμοί.

Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ έχουν από 22 αγώνες και θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου:

Πάφος FC – Ανόρθωση 2-1
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΚ 3-0
ΑΠΟΕΛ – Ερμής Αραδίππου 7-0
Άρης – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 3-0
Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιακός 3-4
Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας 2-0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy