Σπιλέφσκι: “Οι συνθήκες μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πάρα πολύ δύσκολες”

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την σημερινή (10/4) εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ανόρθωση

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Ήταν και πάλι ένα συναισθηματικό παιχνίδι, οι συνθήκες μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πάρα πολύ δύσκολες, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινείς ότι με εξαίρεση τα πρώτα δέκα λεπτά, μετά την κόκκινη κάρτα η ομάδα μου άρχισε να παίζει καλυτέρα. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου πιστεύω ότι η ομάδα μου έλεγξε το παιχνίδι. Στο δεύτερο αναγκαστήκαμε να προβούμε σε κάποιες αλλαγές κάποιων βασικών παικτών όπως οι Καζού, Γιανγκό και Σικόρσκι. Θέλω να πω ότι οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν φανταστικοί. Κάναμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και η ισοπαλία πέρα για πέρα δίκαιη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας, ακούγαμε τη φωνή τους και μας βοήθησαν. Κάθε εβδομάδα είναι περισσότερο και μας βοηθάνε στην προσπάθεια που κάνουμε.

Απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια, η κατάσταση στη βαθμολογία είναι πολύ ρευστή και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οι απουσίες είναι εκεί. Έλειπε και ο Μπαμπίκα που ξέρουμε ποσό σημαντικός είναι. Δεν θέλω να αναφέρομαι σε απουσίες, είμαστε ομάδα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy