Παντελίδης: “Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς “

Δηλώσεις Σάββα Παντελίδη μετά την σημερινή (9/4) εντός έδρας νίκη (2-0) επί του Εθνικού Άχνας

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την δίκαιη νίκη. Ίσως να ήταν η καλύτερη απόδοση μας σε μεγαλύτερη διάρκεια. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο κακό είναι οι δύο τραυματισμοί που δεν νομίζω να είναι σοβαροί και θα δούμε αύριο. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποια άλλα παιδιά και οι δύο τραυματισμοί δεν μας το επέτρεψαν. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Αν στην κανονική διάρκεια είχαμε πάρει νίκες από τις ομάδες που είναι κάτω από μας μπορεί να ήμασταν και στα πλέι οφ. Αυτό που κρατάω είναι η καλή και κακή απόδοση κάποιων παικτών, σίγουρα όμως την σοβαρότητα όλης της ομάδας. Το να ξεκινήσεις ένα ματς και στο 10’ να σκοράρεις δύο γκολ, σημαίνει ότι τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και σκέφτονται αυτό που σκέφτομαι κι΄εγώ, ότι η κάθε μέρα είναι σημαντική μέχρι την επόμενη.

Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς και να δούμε τι προβλήματα έχουμε. Το παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ σοβαρό αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy