Με “Τσέπο” πήρε τη νίκη στην πρόβα τζενεράλε

ΑΕΛ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 2-0

Ο Τσέποβιτς με δύο προσωπικά του γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδωσε στην ΑΕΛ τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια.

Με δύο γκολ του Τσέποβιτς στο πρώτο ημίχρονο αλλά και δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους «γαλαζοκίτρινους» ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Μιλιτσεάνου και Τεισέιρα έγιναν αναγκαστική αλλαγή με τους ιθύνοντες της ΑΕΛ να βρίσκονται σε σκέψεις για τους δύο ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού της Τετάρτης κόντρα στην Ομόνοια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Άχνας προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε κάτι μέχρι και το 75ο λεπτό, ενώ και η ΑΕΛ είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο μετά το 60΄ πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μεντόγιεβιτς μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ρυθμός είχε πέσει με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αναμένουν το τελικό σφύριγμα. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να κερδίζει τον αγώνα με 2-0!

 

Κίτρινες: Σάντος, Ρέινολντς / Πηλέας, Περατικός, Ελουντού

ΑΕΛ: Μέγερι, Σάντος (46΄Μηνάς) Ντάφερφελντ, Τεσεϊρα (30΄Σωτηρίου) Ριστέφσκι, Φραντζής(62΄Μεντόγιεβιτς) (62΄Μεντόγεβιτς) Ρεϊνολντς, Ριέρα, Έουλερ (55΄Μαζάν)Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου (30΄Τόρες)

Αναπληρωματικοί: Κυριάκου, Μεντόγιεβιτς, Τόρες, Μηνάς, Μαζάν, Σωτηρίου, Κολλιάς, Αντωνίου, Ζαχαρία, Μαρόσα, Νικολεττίδης.

 

Εθνικός: Χριστοδούλου, Πηλέας (46΄Μ.Ηλία) Άδωνη, Περατικός, Άμπραχαμ(70΄Κουμής), Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουμπετς(77΄Κυπριανού), Ιωάννου, Μάζουρεκ(77΄Ελουντού), Ντούρις.

Αναπληρωματικοί: Μπογκαντίνοφ, Καβαλέουσκι, Κ.Ηλία, Μ.Ηλία, Ντόλεζαλ, Κυπριανού, Βοϊτκόφσκι, Ταράσοφς, Κουμής, Ελουντού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy