Διευκρινήσεις από Απόλλωνα για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Επίσημη ενημέρωση

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα σχετικά με τον σημερινό(9/4) αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι είσοδοι της ΑΕΚ Αρένα για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα ανοίξουν στις 17:30.

Τα εισιτήρια τα οποία αναλογούσαν στην κερκίδα μας έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για το βόρειο πέταλο.

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ COVID

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου και υπό τους ακόλουθους όρους:

  1. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια της COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, ή
  2. Με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια της COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια της COVID-19, ή
  3. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 17 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών.

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.

– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy