Μάριος Νεοφύτου: “Προπονείται κανονικά ο Μεντόγιεβις και είναι θέμα προπονητή πως θα τον διαχειριστεί για να τον έχει έτοιμο”

Σημερινές(8/4) ραδιοφωνικές δηλώσεις του υπεύθυνου της ΑΕΛ

Ο Μάριος Νεοφύτου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί παντός Αθλητικού».

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Όπως τα προηγούμενα παιχνίδια το αντιμετωπίζουμε και αυτό. Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα. Δεν θέλουμε να δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν να πει οτιδήποτε για την ομάδα μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι κατάλληλο για την προετοιμασία μας για τον αγώνα κυπέλλου. Τι θα κάνει ο προπονητής μας στο αυριανό παιχνίδι, το ξέρει καλύτερα από όλους. Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έδωσε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές για να τους προετοιμάσει για το παιχνίδι κυπέλλου, είμαι σίγουρος πως θα κάνει το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Εθνικό».

Για τον Μεντόγεβιτς: «Δεν γνωρίζω αν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον Εθνικό. Είναι μαζί με την ομάδα, προπονείται κανονικά και είναι θέμα προπονητή πως θα τον διαχειριστεί για να τον έχει έτοιμο».

Για το αγωνιστικό: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Είναι όλοι καλά και ο προπονητής μας θα επιλέξει χωρίς προβλήματα».

Για το αήττητο σερί: «Χτίζεις νοοτροπία σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι παιχνίδια του Β’ γκρουπ, όμως με συνεχόμενες νίκες, χτίζεις νοοτροπία νικητή».

Για τα εισιτήρια με Ομόνοια: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύω πως ο κόσμος μας θα έρθει στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος για αυτό. Στα τελευταία τρία παιχνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια, ο κόσμος μας έδειξε πως είναι δίπλα μας και νομίζω πως θα ακολουθήσει στο ΓΣΠ».

Αν είναι 50-50: «Αν δεν μετρούσε το εκτός έδρας γκολ, θα ήταν. Όμως επειδή μετράει, έχει ένα προβάδισμα η Ομόνοια. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για όσα γίνονται με τη διαιτησία: «Αυτά που γίνονται με αυτές τις υποβαθμίσεις των διαιτητών, δεν δίνει καλή εικόνα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει άνθρωποι που βρίσκονται στο ποδόσφαιρο, όλο το φάσμα, να βλέπει πως θα βελτιώσει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Να αλλάξουμε δομές, να το βλέπουμε πιο επαγγελματικά και να βλέπουμε το καλό του ποδοσφαίρου. Εμείς σαν ΑΕΛ προσπαθούμε και θέλουμε να βελτιώσουμε τα του ποδοσφαίρου μας. Μας λυπεί να παρακολουθούμε όλα αυτά που βλέπουμε. Και εγώ προσωπικά, όταν αγωνιζόμουν ως ποδοσφαιριστής, ήθελα να κερδίζω καθαρά. Ποτέ δεν ήθελα να κερδίζω κάτι που δεν δικαιούμαι. Μπορεί να έτυχε και να πήρα, όμως έγινε με ανθρώπινο λάθος, που είναι αποδεκτό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy