Πρόστιμο 26,000 ευρώ σε 42χρονο μετά από έφοδο της αστυνομίας

Τα καπνικά προϊόντα που ανευρέθηκαν δεν είχαν καταβληθεί δασμοί

Mετά από πληροφορία που λήφθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη του Τμήματος σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ερεύνησαν βάσει δικαστικού εντάλματος, την οικία 41χρονου, στην επαρχία Λεμεσού.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε αποθήκη που φέρεται να χρησιμοποιεί 42χρονος, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

 

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 3,043 πακέτα τσιγάρων, 1,023 πακέτα καπνού, και 590 πακέτα θερμαινόμενων τσιγάρων, όλα διαφόρων μαρκών.

 

Ο 42χρονος παρουσιάστηκε στο σημείο κατά την έρευνα και μαζί με τον 41χρονο κλήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου κλήθηκαν και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων.

 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι για τα καπνικά προϊόντα που ανευρέθηκαν δεν είχαν καταβληθεί δασμοί, καθώς και ότι ανήκουν στον 42χρονο.

 

Στον 42χρονο, εκδόθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 26,000 ευρώ.

 

Λόγω αρμοδιότητας, τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.

Πηγή:sigmalive

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy