Ενοχλημένοι στη Μασσαλία: «Οι Έλληνες δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους»

Οι τοπικές αρχές της Μασσαλίας έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα συμβαίνουν με τους οπαδούς της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις από τον ελληνικό σύλλογο.

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στη Μασσαλία και στις τοπικές αρχές με τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ και τα επεισόδια που συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή, όπως μεταφέρει η «Equipe».

Συγκεκριμένα, οι τοπικές αρχές καταγγέλλουν την πλευρά του ΠΑΟΚ πως δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της και την θεωρεί ουσιαστικά υπαίτια για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μασσαλία.

«Δεν σεβάστηκαν καθόλου τις δεσμεύσεις τους, ειδοποιήσαμε τις τοπικές αρχές, επισημαίνοντας τις ευθύνες των Ελλήνων. Ο ΠΑΟΚ είχε δεσμευτεί εγγράφως να σεβαστεί τα διάφορα μέτρα ασφαλείας που επιβλήθηκαν από το αρχηγείο της αστυνομίας ενόψει πιθανών προβλημάτων», αναφέρουν οι τοπικές αρχές που κάνουν λόγο και για ερασιτεχνικούς χειρισμούς από την πλευρά του «δικέφαλου του βορρά».

Η αστυνομία επενέβη σήμερα ξανά για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ των δύο… στρατοπέδων στο «Porte d’Aix», ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας, Φρεντερίκ Καμιλερί, έχει δώσει εντολή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποφεύγουν τις άσκοπες βόλτες και τις διάφορες συγκεντρώσεις στους δρόμους της πόλης.

Μάλιστα, στις 5 Απριλίου είχε δημοσιευτεί και σχετικό δελτίο Τύπου από την τοπική αστυνομία, αναφέροντας σχετικά: «Ο ΠΑΟΚ να φροντίσει, όπως για κάθε επαγγελματικό αγώνα, να αναζητήσει την ισορροπία μεταξύ της υποδοχής των αντιπάλων οπαδών και της απαραίτητης διατήρησης της δημόσιας τάξης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy