Περικλής Μουστάκας: “H ισοπαλία είναι δίκαιη αλλά και πολύ σημαντική – Το Α και το Ω της ομάδας Γιοβάνοβιτς και Ρομπέρζ”

Σημερινές(4/4) ραδιοφωνικές δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και νυν προπονητή της ΑΠΕΑ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και νυν προπονητής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Περικλής Μουστάκας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Επί παντός αθλητικού».

Τι ανέφερε:

“Φέτος βλέπω τον κόσμο, την αγάπη του για την ομάδα και εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά του Απόλλωνα. Πριν το παιχνίδι με τον Άρη περιμέναμε μια νίκη… πρωταθλήματος, όμως με την εμφάνιση να πούμε την αλήθεια η ισοπαλία είναι δίκαιη και πολύ σημαντική.

Ήταν ο Απόλλωνας που έχουμε δει φέτος, με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε έκανε το 1-1. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε κάνει τίποτα σπουδαίο στο παιχνίδι. Αυτό έχει ο Απόλλωνας όλη τη χρονιά, είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν θες να είσαι πρωταθλητής. Πρέπει να έχεις και τύχη.

Οι παίκτες που κάνουν την τεράστια διαφορά στο φετινό Απόλλωνα είναι ο Γιοβάνοβιτς και ο Ρομπέρζ. Δεν ξέρω που θα βρισκόταν η ομάδα χωρίς αυτούς. Εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Σέρβος και σταθερός ο Γάλλος. Είναι το Α και το Ω της ομάδας. Αν κερδίσει το επόμενο παιχνίδι ο Απόλλωνας θα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό πρωταθλητής. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Απόλλωνα είναι ο ίδιος του ο εαυτός”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy