Ο διοικητής του Παίδων απάντησε στην Πισπιρίγκου: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρζίνα»

Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων σε ανακοίνωση του επισημαίνει ότι ουδέποτε δεν χορηγήθηκε η ουσία κεταμίνη στην Τζωρτζίνα απορρίπτοντας τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τις ευθύνες που θέλησε να ρίξει στους θεράποντες ιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία ισχυρίσθηκε ότι ευθύνονται αυτοί για την χορήγηση της κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα απέρριψε ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων. Ο Εμμανουήλ Παπασάββας σε επίσημη ανακοίνωσή του μπροστά στις κάμερες ξεκαθάρισε ουδέποτε το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου έκανε χρήση της ουσίας αυτής.

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου στην ανακοίνωσή του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy