Πολύ καλό παιχνίδι με δραματική τροπή και γρήγορο ρυθμό!!!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ 1-1

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι του Απόλλωνα με τον Άρη, με γρήγορο ρυθμό και δύο γκολ αλλά και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Άρης μπήκε καλύτερα κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ματίας Σπόλιαριτς, όμως μετά και το γκολ που δέχθηκε ο Απόλλωνας “ξύπνησε” και ισοφάρισε με τον Ογκεντά, ενώ έχασε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Καλύτερα έδειχνε να πατούσε ο Άρης στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και με γρήγορες επιθέσεις κυρίως από δεξιά με τον Μπαμπίκα προσπαθούσε να απειλήσει, ενώ ο Απόλλωνας δυσκολευόταν να βρει ρυθμό και πατήματα καθώς είχε μπλοκαριστεί από την καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη. Τελικά η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε στο εικοστό λεπτό, αφού κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ματίας Σπόλιαριτς κάνοντας το 1-0 για τον Άρη!

Η «απάντηση» για τον Απόλλωνα ήταν άμεση αφού στην πρώτη τελική του και μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Ογκεντά που έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή από δεξιά πλάσαρε εύστοχα τον Βάνα και διαμόρφωσε το 1-1! Μετά και την ισοφάριση το παιχνίδι πήρε και πάλι δραματική τροπή με τον Ντελμίρο να σώζει τον Άρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Ζράντι. Αυτή ήταν και η μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου λίγο πριν το 40΄, όπως και το σουτ του Γιάγκα που πέρασε μόλις έξω όταν έφυγε μόνος.

Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 1-1!

Κίτρινες: Αυλωνίτης / Ντελμίρο

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Αυλωνίτης, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Ογκέντα, Αλμπάνης, Ζράντι, Νταμπό, Γιάνγκα

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Αλεσάμι, Τζούριν, Φιλιώτης, Βουκάσιν, Τζουμ, Χάμπος, Ψύχας, Ίλιεφ, Ίντζια, Πίττας

 

Άρης:  Βάνα, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο. Γιαγκό, Κβάσιουκ, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Ρονκάλια, Γιαμπλόνσκι, Μπαμπίκα

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Μανού, Σικόρσκι, Φράγκου, Σλόγκαρ, Μουσούντα, Μπογκνάρ, Τζαβέ, Σιμιόν

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy