Νίκη με Έουλερ… για την ΑΕΛ

ΔΟΞΑ - ΑΕΛ 0-1

Τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Δόξα εκτός έδρας με γκολ – φάουλ του Έουλερ πήρε η ΑΕΛ σε σημερινό(3/4) αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Μετά τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Μέγιερι έκλεψε την παράσταση στο πρώτο ημίχρονο καθώς απέκρουσε πέναλτι του Σαντίκ, ενώ είχε και ακόμα μία εξαιρετική απέκρουσε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τριπλή αλλαγή για την ΑΕΛ, ενώ είχαμε και γκολ για τη Δόξα που ακυρώθηκε σωστά μετά από παρέμβαση του VAR, αφού υπήρξε οφσάιντ. Τελικά το γκολ ήρθε από την ΑΕΛ και τον Έουλερ που έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Παρά τις όποιες ευκαιρίες βρήκαν οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος δεν είχαμε αλλαγή στο σκορ με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να φύγει με νίκη από το Μακάρειο κόντρα στη Δόξα με 1-0.

 

Κίτρινες: Μπένι, Ασαμόα, Ντιτζανί / Τόρες, Νταβόρ, Τσέποβιτς

Δόξα: Σισκόφσκι, Ατενόν, Ντίας, Ασαμόα, Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Κυριάκου(64΄Ντιτζανί), Εμπραλίντζε(85΄Αντάμοβιτς), Μέσκα(77΄Ποντικός), Σάσι(77΄Ντρόλε).

Αναπληρωματικοί: Πρινιωτάκης, Σάιθ, Τιντζανί, Οικονομίδης, Αντάμοβιτς, Ντρόλε, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Στυλιανού, Ποντικός.

 

ΑΕΛ: Μέγιερι, Μ.Αντωνίου, Σωτηρίου, Τεσέιρα (46′ Ριστέφσκι), Μαζάν, Φραντζής, Νταβόρ, Παπαφώτης (46′ Έουλερ), Τόρες(75΄Ριέρα), Μαρόσα(61΄Κολιάς), Μιλιντσεάνου (46′ Τσέποβιτς).

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Ντάφερβελντ, Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Έουλερ, Ριέρα, Ανδρέου, Κολιάς, Χ.Αντωνίου, Ριστέφσκι, Ζαχαρία, Νικολεττίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy