Σπιλέφσκι: “Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη απ’ ότι ο Απόλλωνας”

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την σημερινή (3/4) ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Απόλλωνα

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τους φίλους μας και του Απόλλωνα που έκαναν μια θερμή ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι όλοι μπορούσαν να διακρίνουν τα συναισθήματα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Είμαι λίγο απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα γιατί νομίζω ήμασταν πιο κοντά στη νίκη απ’ ότι ο Απόλλωνας. Αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε. Σήμερα έπαιξαν πάλι πολλοί νεαροί. Πιστεύουμε στις δυνατότητες τους αλλά θέλουν κι άλλο χρόνο. Τώρα θα πρέπει να αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έχω πει στα παιδιά ότι έχουν μείνει άλλα έξι πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε”.

Για το ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης πίεσε περισσότερο: “Είναι φυσιολογικό μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Έχουμε πολλού παίκτες που έπαιξαν με τις εθνικές τους. Αυτό το στιλ παιχνιδιού που θέλω με τη μεγάλη πίεση προσπαθώ να το εφαρμόσω τον τελευταίο καιρό και δεν είναι εύκολο να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy