Παντελίδης: “Αν κάποιος ασχολείται σίγουρα δεν είμαι εγώ”

Δηλώσεις Σάββα Παντελίδη μετά την σημερινή (3/4) εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στην Δόξα

Ο προπονητής της ΑΕΛ στην διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός ότι δεν έγινε καλό παιχνίδι και ήταν εντός για κάποια πράγματα που γράφονται και αφορούν το προγραμματισμό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελλαδίτη τεχνικού:

“Ένα ματς που σίγουρα δεν μας αφήνει σοφότερους. Για την ομάδα μου θεωρώ ότι η απόκρουση του πέναλτι μας έδωσε χρόνο. Είναι νίκη ψυχολογίας και κρατάμε μόνο αυτό. Το μεθεπόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό. Κρατάω τα συμπεράσματα μου. Έχουμε και αρνητικά και θετικά. Με στεναχωρεί που σε δέκα μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και διαβάζω συνέχεα για τον προγραμματισμό. Οι σημαντικότεροι παίκτες που έχω είναι αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα. Δεν ασχολούμαι με το ποιος θα έρθει. Θέλω να προετοιμάσω τα παιδιά που έχω για τα επόμενα ματς. Δεν ασχολούμαι με τον προγραμματισμό. Στηρίζω αυτούς που έχω για να πετύχουμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη σε ένα στόχο”.

Για το αν διαπίστωσε να δημιουργούνται προβλήματα στα αποδυτήρια από αυτά που γράφονται: “Είμαι αρκετά έμπειρος για να μπορώ να καταλάβω. Σίγουρα έχει δημιουργηθεί ή θα δημιουργηθεί. Όταν ο παίκτης σκέφτεται την επόμενη χρονιά, αφήνει την καθημερινότητα. Δε λέω ότι έχει γίνει, λέω ότι και να μην το έχω πάρει χαμπάρι, σίγουρα έχει επηρεάσει. Εγώ όμως είμαι εκτός από αυτό. Οι πιο σημαντικοί παίκτες και για την επόμενη χρονιά είναι αυτοί που έχω τώρα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy