Όταν κοιτάς από ψηλά… Η θέα από τις κερκίδες του νέου γηπέδου

Συνεχίζονται οι εργασίες τόσο μέσα, όσο και έξω από το νέο γήπεδο της Λεμεσού

Αργία σήμερα(1/4) αφού είναι η μεγάλη επέτειος του απελευθερωτικού αγώνα του 1955 – 59 και αδράξαμε την ευκαιρία να πάμε μια βόλτα από το νέο γήπεδο που κτίζεται της Λεμεσού.

Νιώσαμε άβολα με το που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, βγήκαμε στις κερκίδες και απολαύσαμε τη θέα τόσο προς τον αγωνιστικό χώρο, όσο και προς τα έξω εκεί όπου τα βοηθητικά γήπεδα ετοιμάζονται όπως και ο αγωνιστικός χώρος και κάναμε μια περιδιάβαση στο τετραόροφο κτίριο με τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα boxes και τους υπόλοιπους χώρους. Η προσμονή της ολοκλήρωσης αυτού του ονείρου για κάθε Λεμεσιανό φίλαθλο μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λάβαμε ενημέρωση ότι τελικά θα υπάρχουν δύο αποδυτήρια στο χώρο κάτω από την Ανατολική κερκίδα, που θα χρησιμοποιήσει το ένα ο Άρης, ενώ το δεύτερο γίνονται σκέψεις για να ενοικιαστεί ως χώρος εστίασης, η απόφαση εναπόκειται στις ομάδες. Όσον αφορά την ΑΕΛ της δόθηκε ο χώρος δίπλα από το προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα για να κάνει το δικό της.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από τις κερκίδες του νέου γηπέδου:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy