Θέλουν το 11ο οι Απόλλων Ladies, για το πρώτο η Νέα Σαλαμίνα

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γυναικών

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γυναικών περιόδου 2021-2022 που θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα

Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν Νέα Σαλαμίνα Αναγέννηση Πύργου και Apollon Ladies στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00. Με τη στήριξη της ΚΟΠ, ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Η Νέα Σαλαμίνα Αναγέννηση Πύργου για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου με 4-0, την Ομόνοια Λευκωσίας με 3-2 και 3-2 και στην ημιτελική φάση τη Lakatamia FC με 4-0 και 1-2.

Η πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies απέκλεισε την Λευκοθέα Λατσιών με 3-0 και 6-0 και τον Άρη με 4-1 και 3-0.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για οργανωτικά θέματα του τελικού, οι φίλοι των διαγωνιζομένων ομάδων θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κεντρική κερκίδα του Σταδίου.

Οι φίλαθλοι της Νέας Σαλαμίνας Αναγέννηση Πύργου θα εισέρχονται από την είσοδο 2 και οι φίλαθλοι των Apollon Ladies από την είσοδο 2.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων. Θα δίνονται στην είσοδο εισιτήρια μετά από επίδειξη κάρτας φιλάθλου, ταυτότητας και safepass.

Το Κύπελλο Γυναικών διοργανώθηκε δεκαοκτώ φορές και στον πρώτο τελικό που έγινε το 1999 – 2000 η Λευκοθέα νίκησε με 3-1 τη Λα Μπέλλα.

Ο Απόλλωνας μετρά 10 συνεχόμενες κατακτήσεις και ακολουθεί η ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων με 2 κατακτήσεις. Από ένα τρόπαιο κατέκτησαν Λευκοθέα Λατσιών, Λήδρα, Πάφια, Βάμος Ιδαλίου, η Barcelona FA και Ομόνοια Λευκωσίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy