FIFA: «Έφυγαν» 804.186 εισιτήρια για το Μουντιάλ του Κατάρ

Οι φίλαθλοι αγόρασαν 804.186 εισιτήρια για αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, στην πρώτη φάση των πωλήσεων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η FIFA.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ανέφερε, ότι ενδιαφέρον για εισιτήρια προήλθε κυρίως από το Κατάρ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Γερμανία, την Ινδία, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία.
 
Τα εισιτήρια για τον εναρκτήριο αγώνα στις 21 Νοεμβρίου — στον οποίο θα παρουσιαστεί η οικοδέσποινα Κατάρ — καθώς και για τον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου ήταν οι πιο δημοφιλείς επιλογές.
 
Είκοσι επτά από τις 32 εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν σρτο Κατάρ, έχουν εξασφαλίσει τη θέση του στο κορυφαίο τουρνουά.

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί  (19:00) η τελική κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους.

Η FIFA πρόσθεσε ότι οι οπαδοί που δεν τα κατάφεραν στην πρώτη φάση των πωλήσεων θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση κατά την επόμενη «περίοδο πωλήσεων» στην ιστοσελίδα της, στις 5 Απριλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy