Φανούριος: “Θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει μια μεγάλη δυναμική – Θα εξαντλήσουμε τα εισιτήρια”

Σημερινές(31/3) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε σήμερα(31/3) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Άρη: «Πολύ μεγάλο παιχνίδι με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μας. Μας βρίσκει αντιμέτωπους με τη μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει μια μεγάλη δυναμική. Πρέπει να κάνουμε ποδαρικό στις νίκες έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει το στόχο της που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αν πηγαίνει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ο Απόλλωνας μετά την εμφάνιση στο ΓΣΠ: «Σίγουρα μια νίκη θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική. Η εμφάνιση στη Λευκωσία μας έδωσε ώθηση αλλά οι νίκες προσφέρουν πάντα μεγαλύτερη δυναμική. Οι μεταξύ μας αναμετρήσεις με τον Άρη ήταν αμφίρροπες, πήραμε από μία νίκη. Αναμένεται να εξαντληθούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήριά».

Άρα πηγαίνει για sold out ο Απόλλωνας: «Θα εξαντλήσουμε τα εισιτήρια ναι».

Αν έχει προβάδισμα ο Απόλλωνας: «Προβάδισμα σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει. Είναι ισάξιες ομάδες. Ο κόσμος θεωρεί πως ο Απόλλωνας λόγω του κόσμου και του εκτοπίσματος του έχει πλεονέκτημα αλλά με τη νέα τάξη πραγμάτων νομίζω δεν υπάρχει φαβορί. Γενικότερα η παρουσία του Άρη είναι αξιοπρόσεκτη. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλέψει για τη νίκη. Η μοναδική διαφορά είναι ο κόσμος, σίγουρα ο Απόλλωνας θα έχει τη στήριξη των οπαδών του για να φτάσει στο ζητούμενο».

Αγωνιστικά νέα: «Θα έχουμε αρκετές επιστροφές. Κερδίζει έδαφος και ο Φάνος Κατελάρης. Χθες ήταν με ίωση, αγωνιστικά είναι έτοιμος. Μόνο ο Μαλεκκίδης είναι εκτός. Τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά ο Κατελάρης. Υπάρχει έξαρση με τις ιώσεις θα δούμε. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι σοβαρό».

Για τους διεθνείς: «Είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για τις πληροφορίες σχετικά με την ονομασία του νέου γηπέδου της Λεμεσού: «Υπάρχει διαχειρίστρια εταιρεία, όταν όλα είναι έτοιμα θα προχωρήσουν σε δηλώσεις».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων που ζητάνε συνάντηση με την εταιρία διαχείρισης σχετικά με το νέο γήπεδο: «Καλά κάνουν γιατί έχουν ειπωθεί αρκετά και πάντοτε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους υπεύθυνους θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν αρκετά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy