Μιλένκο Σπόλιαριτς: “Ταλέντο υπάρχει χρειάζεται κάτι περισσότερο – Αν δεν πάρει ο Απόλλωνας το πρωτάθλημα δεν θα το πάρει ποτέ”

Σημερινές(30/3) ραδιοφωνικές δηλώσεις του παλαίμαχου άσσου, Μιλένκο Σπόλιαριτς

Για τη νίκη της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Εσθονία στον χθεσινό(29/3) αγώνα και γενικά την κατάσταση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μίλησε στον Super Sport FM, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μιλένκο Σπόλιαριτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Για την νίκη της Εθνικής: “Ήταν ότι καλύτερο, ζητούμενο ήταν η νίκη, να μείνει η ομάδα στη τρίτη κατηγορία. Πιστεύω ήταν αρκετά αδύναμος αντίπαλος η Εσθονία. Αν χάναμε θα ήταν καταστροφή. Το θετικό ότι κερδίσαμε και μείναμε εκεί που ήμασταν. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πάρα πολύ αδύνατη”.

Για το τι ξεχώρισε: “Σε αυτό το παιχνίδι ξεχωρίζω το γκολ του Τζιωνή. Σαν φίλαθλος από την Εθνική θέλεις κάτι παραπάνω. Ταλέντο υπάρχει χρειάζεται κάτι περισσότερο”.

Για το τι έφταιξε φτάσαμε ως εδώ: “Πρέπει να ξέρεις που βρίσκεσαι. Πιστεύω ότι η αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει καλύτερα. Κάτι λείπει από την Εθνική μας”.

Για τον Παπουλλή: “Είναι απίστευτος, είναι επαγγελματίας. Σε κάθε ματς τα δίνει όλα. Δεν έχασε την ποιότητα και την ταχύτητά του”.

Για τον όμιλο της Εθνικής: “Kάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. όποιον βρεις μπροστά σου δεν παίζει ρόλο αν δεν είσαι 100% έτοιμος”.

Για την Εθνική Ελπίδων: “Πρέπει σιγά σιγά να παίζουν οι νεαροί στις ομάδες τους. Υπάρχει ταλέντο και έχουμε καλούς παίχτες”.

Για το πρωτάθλημα: “Αν δεν πάρει ο Απόλλωνας το πρωτάθλημα δεν θα το πάρει ποτέ. Έχει πάθος, προσπαθεί. Υπάρχουν ακόμα ωστόσο εφτά παιχνίδια. Υπάρχει και ο Άρης δεν πρέπει να τον υποτιμούμε, θέλω να βλέπω τις μικρές ομάδες να προοδεύουν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy