Συμφωνία-μαμούθ για Μέσι με εταιρεία κρυπτονομισμάτων!

Σε μια νέα εμπορική συμφωνία έφτασε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία κρυπτονομισμάτων, Socios, με τον ίδιο να αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Συμφωνία ύψους 20 εκατ. δολαρίων, δηλαδή περίπου 18 εκατ. ευρώ, έκλεισε ο Λιονέλ Μέσι με την εταιρεία κρυπτονομισμάτων, Socios.

Ο Αργεντινός σούπερ-σταρ αποτελεί το τελευταίο «απόκτημα» της εν λόγω εταιρείας, καθώς νωρίτερα έχει έρθει σε συμφωνία με τον GOAT του NFL, Τομ Μπρέιντι, αλλά και τον «Βασιλιά» του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς.

Ουσιαστικά, μέσω αυτού του deal που έκλεισε ο Αργεντινός θα γίνει πρεσβευτής της Socios και θα «τρέξει» ένα πρόγραμμα προώθησης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Reuters», ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι δεν θα πληρωθεί σε κρυπτονομίσματα για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε, αλλά είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τη διαδικασία, καθώς η συμφωνία του με την Παρί προβλέπει και πληρωμή μέσω κρυπτονομισμάτων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy