Ατυχία στο φινάλε…

ΚΥΠΡΟΣ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1-1

Άτυχο φινάλε για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με την Ισλανδία στο Στάδιο Εθνικός Άχνας.

Το γκολ της ισοφάρισης στο 90+4 μας στέρησε τη νίκη και ταυτόχρονα το βαθμολογικό άλμα στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Η Εθνική μας με έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σάββατου με τη Λευκορωσία, άξιζε για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας έφερνε πάλι στην 3η θέση.

Η Κύπρος σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλύτερη από τους Ισλανδούς και πλησίασε 2-3 φορές κοντά στο γκολ πριν ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό ο Γιάννης Γερολέμου.

Η ομάδα μας στα πρώτα 45 λεπτά ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο και με την όλη της παρουσία δικαιολογημένα προηγήθηκε στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ισλανδία προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική, όμως οι διεθνείς μας δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Κίττου.

Είχαν τις προσπάθειες τους και για δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε τη νίκη, αλλά δυστυχώς στο 94ο λεπτό ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με εξαιρετικό γωνιακό σουτ του Χλίνσον.

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Κίττος, Σεργίου (86′ Ε. Αντωνίου), Γαβριήλ, Αλ. Μιχαήλ, Σιέλης, Καραμανώλης, Γερολέμου (46′ Ναούμ), Σατσιάς (71′ Κ. Ηλία), Φραντζής, Κωστή (59′ Παρούτης), Πικής (71′ Κατσαντώνης).

Πρώτη συμμετοχή για τον Χριστόφορο Φραντζή και τον Ευγόρα Αντωνίου.

Σήμερα εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ισλανδία, για τον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής Ελλάδα – Πορτογαλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 7 15-1 17
2. Πορτογαλία 6 21-1 16
3. Ισλανδία 7 8-6 9
4. Λευκορωσία 7 12-7 9
5. Κύπρος 7 13-9 8
6. Λιχτενστάιν 8 0-45 0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy