Θέλει το βήμα τίτλου ο Απόλλωνας

Kρίσιμη στροφή για τίτλο: ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. - ΑΕΛ

Η ανατροπή δεδομένων στην κορυφή που έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Όμιλο Τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών και τη νίκη του Property Gallery Απόλλων επί της Ολυμπιάδας Ν. που τον ανέβασε στην κορυφή, δίνει άλλη διάσταση στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής – 5ης του Ομίλου στους αγώνες της Τρίτης 29 Μαρτίου 2022 στις 20:00. Oι «Αμαζόνες» έχουν δύσκολη αποστολή στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» με την Ανόρθωση ενώ η Ολυμπιάδα μετά την ήττα στο ντέρμπ ι κορυφής υποδέχεται την ΑΕΛ στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

 

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

 

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Πρόκληση για τον πρωτοπόρο Property Gallery Απόλλων το ντέρμπι με την Ανόρθωση  στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» αφού μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα και την πρωτιά δεν θέλει να αφήσει βαθμό ή βαθμούς αφού ίσως είναι μοιραίο για τον Τίτλο.

Ο Property Gallery Απόλλων βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πάει στη Λευκωσία με στόχο να κάνει αποφασιστικό βήμα τίτλου μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η Ανόρθωσις στην έδρα της θέλει τη νίκη και έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στον Property Gallery Απόλλων. H ομάδα της Αμμοχώστου προετοιμάζεται για τους αγώνες των «8» του Κυπέλλου όπου έχει ντέρμπι με την Ολυμπιάδα Ν.

 

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. –ΑΕΛ

Μόνο το τρίποντο θέλει η Ολυμπιάδα Ν. στο ντέρμπι με την ΑΕΛ για να ελπίζει στον Τίτλο. Η ήττα την περασμένη Τρίτη στη Λεμεσό από τον Property Gallery Απόλλων περιόρισε τις ελπίδες της γι’αυτό εάν θέλει να πιστεύει στην ανατροπή δεδομένων στο φινάλε πρέπει να κερδίσει τις «γαλαζοκίτρινες».

Η Ολυμπιάδα έδειξε ότι τέτοια παιχνίδια τα έχει, αλλά θα  αντιμετωπίσει το άγχος του ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τη νίκη. Για το λόγο αυτό η τεχνική ηγεσία θα δουλέψει στον ψυχολογικό τομέα.

Η ΑΕΛ μετά τη μαθηματική κατάκτηση της 3ης θέσης πάει στη Λευκωσία για να κάνει το παιχνίδι της με στόχο το καλύτερο. Οι «Λιονταρίνες» δίνουν έμφαση στους αγώνες Κυπέλλου, όπου στις «8» θα αγωνιστούν με τη Lemesos Volleyball.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. Property Gallery Απόλλων 16-02  50-14 46
  2. Ολυμπιάδα Ν. 15-03  51-14 46
  3. ΑΕΛ 12-06 39-25 35
  4. Ανόρθωσις 08-10 31-33 26

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy