Η… Μεγάλη Τρίτη του κυπριακού μπάσκετ στο Μόναχο!

Η μέρα της κρίσης για την Κύπρο έφτασε! Το μεσημέρι της Τρίτης (29/3), στο Μόναχο. η FIBA θα ανακοινώσει τις χώρες, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2025.

Η Κύπρος έχει θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει τους αγώνες ενός εκ των τεσσάρων ομίλων και στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη, τον αντιπρόεδρο, Μάρκο Κληρίδη, τον Γενικό Διευθυντή Άθω Αντωνίου, τον Πρόεδρο της Επιτροπής για την αίτηση της ΚΟΚ για το Ευρωμπάσκετ 2025, Μάρκ Κληρίδη, τον πρεσβευτή της Κύπρου για το Ευρωμπάσκετ 2025, Δημήτρη Διαμαντίδη, και τη Δώρα Παντέλη, η οποία θα παρουσιάσει την υποψηφιότητα της ΚΟΚ.

Στην κυπριακή αποστολή μετέχουν επίσης οι Κωνσταντίνος Πετρίδης (Υπουργός Οικονομικών), Γιώργος Χρυσοστόμου (πρόεδρος ΚΟΕ), Δημήτρης Αλετράρης (διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου), Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη (διευθύντρια ΚΟΑ) και Κώστας Κακουλλή (αντιπρόεδρος ΚΟΑ).


 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy