Σιαμπουλλής: “Μεγάλης σημασίας ο επαναληπτικός – Στην 4η κατηγορία δεν υπάρχει εισιτήριο στο Euro, γι’ αυτό θέλουμε να παραμείνουμε στην 3η”

Σημερινές(28/3) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΚΟΠ και της Εθνικής μας ομάδας

Mε στόχο τη νίκη και την παραμονή στην 3η κατηγορία του Nations League το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενεί την Τρίτη την Εσθονία στην «Αρένα», στη ρεβάνς του 0-0 στο Τάλλιν. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, παραχώρησε δηλώσεις στον «ΣΠΟΡ FM 95.0».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αυριανό αγώνα και την προετοιμασία: «Με τον τρόπο που διεξάγεται το Νations League, ο αυριανός αγώνας είναι τελικός. Έτσι το αντιμετωπίζουν παίκτες και προπονητής. Για να αντιληφθεί κανείς τη σημασία στην 4η κατηγορία δεν υπάρχει εισιτήριο στο Euro άρα γι’ αυτό θέλουμε την 3η. Αυτό θα επισημοποιηθεί στο επόμενο διάστημα, όμως είναι σημαντικό να το ξέρουμε. Δεν θέλουμε να γράψουμε ιστορία απ’ την αρνητική πλευρά όπως είπε ο Χάμπος πριν λίγες μέρες».

Για την Εσθονία: «Είναι ένα παιχνίδι που η δική μας απόδοση θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Δεν μετρούν τα εκτός έδρας τέρματα και αυτό μας συμφέρει μετά το 0-0 γιατί αν δεχτούμε τέρμα δεν σημαίνει πως με ισοπαλία θα αποκλειστούμε αλλά θα πάμε παράταση. Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση στην Αρένα».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουν προκύψει κάποια μικρά προβλήματα απ’ την τελευταία προπόνηση τα οποία βλέπουν οι γιατροί, όμως ο προπονητής θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό το απόγευμα στις δηλώσεις του όταν θα ξέρει αν τελικά θα προλάβουν ή όχι. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα απ’ το περασμένο παιχνίδι, όμως τα αποτελέσματα τα κρίνουν οι παρόντες».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες οι παίκτες μας έπαιξαν σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Η Εσθονία αυτή την περίοδο έχει ψύχος και κάθε χρόνο το πρωτάθλημα τους παίζεται μόνο σε αγωνιστικούς χώρους με συνθετικό γρασίδι. Η UEFA όμως ήθελε κανονικό και έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να παρουσιαστεί ακόμη και έτσι το γήπεδο τους».

Για την παρουσία κόσμου: «Πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα».

Αν η επόμενη μέρα θα εξαρτηθεί απ’ το αποτέλεσμα: «Η επόμενη μέρα θα αξιολογηθεί την επόμενη μέρα. Είναι σημαντικά τα αποτελέσματα, όμως η αξιολόγηση γίνεται στο τέλος».

Για την αποχώρηση Μιχάλη Κωνσταντίνου: «Είναι γνωστή η παρουσία και η προσφορά του. Παραμένει στην ΚΟΠ. Έχουμε μέρες να τα δούμε όλα αυτά μετά τον αυριανό αγώνα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, και η επόμενη μέρα είναι εκεί για να την συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy