Αρνήθηκε να κάνει μήνυση στον Γουίλ Σμιθ ο Κρις Ροκ-Η κόντρα τους κρατά από το 2016

Ο Κρις Ροκ αρνήθηκε να κάνει μήνυση στον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι που του έδωσε on stage στα Όσκαρ.

Λήξαν, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου, φαίνεται πως είναι το «χοντρό» επεισόδιο που επισκίασε τα Όσκαρ, όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε πάνω στη σκηνή τον Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για το κούρεμα της συζύγου του, η οποία πάσχει από αλωπεκίαση. Ο δράστης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και χρειάστηκε να τον ηρεμήσουν στη διάρκεια διαφημιστικού break ο Ντένζελ Γουάσινγκτον και ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, ο 57χρονος κωμικός αποφάσισε να μην κάνει μήνυση για βιαιοπραγία στον 53χρονο ηθοποιό, ο οποίος λίγα λεπτά μετά το περιστατικό βραβεύτηκε με Όσκαρ. Πάντως, όπως σημειώνει το LAPD, είναι δυνατό να κατατεθεί μήνυση και το προσεχές διάστημα για το συμβάν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρις Ροκ πιάνει στο στόμα του το ζευγάρι. Το 2016, και τότε στην τελετή των Όσκαρ, είχε καυτηριάσει την απόφαση της συζύγου του Γουίλ Σμιθ να μποϊκοτάρει την τελετή γιατί ο άνδρας της δεν είχε λάβει υποψηφιότητα για την ταινία Concussion. «Η Τζέιντα νευρίασε και είπε πως δεν θα έρθει. Το να μποϊκοτάρει η Τζέιντα τα Όσκαρ είναι σαν να μποϊκοτάρω εγώ τα εσώρουχα της Rihanna. Κανένας δεν μας κάλεσε! Είναι άδικο που ο Γουίλ ήταν τόσο καλός και δεν ήταν υποψήφιος. Όμως επίσης είναι άδικο ότι πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία Wild Wild West», είχε πει τότε στο μονόλογό του ως παρουσιαστής της βραδιάς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy