Κωστένογλου και Αρτυματάς δηλώνουν αποφασισμένοι – Πλήρης ομοψυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Δηλώσεις πριν τον επαναληπτικό αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Εσθονία

Σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Εσθονία μίλησε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Νίκος Κωστένογλου.

Αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα και στην ομοψυχία που υπάρχει στην ομάδα μας για τον αυριανό αγώνα, στοιχεία από τα οποία αντλεί αισιοδοξία για την έκβαση της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής μας:

«Είναι πρωτοφανής η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας αυτές τις μέρες. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή στη Γ Κατηγορία του Nations League και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε. Μας περιμένει ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί υπομονή, στρατηγική και εξυπνάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται για να ανταποκριθούμε στον αυριανό αγώνα.

Έχουν προκύψει κάποια προβλήματα μέσα από την προετοιμασία. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση των ποδοσφαιριστών και θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κλήση και ανεξάρτητα από το ποιοι θα αγωνιστούν τελικά, πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να τα καταφέρει.

Εύχομαι οι Κύπριοι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια μας».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωστάκης Αρτυματάς.

“Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, αν αναλογιστούμε ότι είναι μια διαδικασία διπλών αγώνων.  Ερχόμαστε στον επαναληπτικό αγώνα, αφοσιωμένοι, όλοι μαζί, με πίστη και με την στήριξη των φιλάθλων μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στην Εσθονία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy