Πρόεδρος και αρχηγοί ευχαρίστησαν… και υποσχέθηκαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος(videos)

Ο πρόεδρος Γιώργος Κάκουλας και οι αρχηγοί της ομάδας, Ανδρέας Κυριάκου και Δημήτρης Κωνσταντινίδης υποσχέθηκαν το πρωτάθλημα

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής(26/3) φιέστας της ΑΕΠΠ που έλαβε χώρα στο Κοινοτικό στάδιο των Πολεμιδιών, έδρα της ομάδας μίλησαν στον κόσμο ο πρόεδρος της ΑΕΠΠ, αλλά και οι δύο αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Γιώργος Κάκουλας(πρόεδρος ΑΕΠΠ): Αφού ευχαρίστησε όλους, κόσμο, συμβούλιο, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για το φετινό επίτευγμα της ανόδου, υποσχέθηκε τον τίτλο στον τελικό της 10ης Απριλίου κόντρα στην ΑΠΕΑ για να γίνει ακόμα πιο μεγάλη φιέστα.

Ανδρέας Κυριάκου(αρχηγός ΑΕΠΠ) – Δημήτρης Κωνσταντινίδης(αρχηγός ΑΕΠΠ): Ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και το συμβούλιο που κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε ότι χρειάζονταν και έδειξαν σίγουροι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό με την ΑΠΕΑ. Υποσχέθηκαν ότι θα “πεθάνουν” στο γήπεδο για να έρθει το πρωτάθλημα στο Κοινοτικό.

Παρακολουθείστε τα βίντεο αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy