Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάνει εκατομμύρια από τις αποτυχίες των κόκκινων διαβόλων

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει σε περίοδο ανομβρίας και αυτό κοστίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο αρκετά εκατομμύρια

Στις 27 Αυγούστου του 2021 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Ο Πορτογάλος υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που στην Γιουβέντους έπαιρνε 31 εκατομμύρια ευρώ.

Για να καλύψουν τη μεγάλη διαφορά οι κόκκινοι διάβολοι προσέφεραν στον Πορτογάλο πολλά μπόνους τα οποία θα του έφερναν αρκετά εκατομμύρια. Μόνο που τουλάχιστον φέτος δεν θα μπορέσει να τα πάρει.

Στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συνολικά μπόνους ύψους περίπου έξι εκατομμυρίων ευρώ για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου, ωστόσο κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να επιτευχθεί.

Ο Πορτογάλος θα έπαιρνε περίπου τρία εκατομμύρια εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτανε στον τελικό του Champions League, 1,8 εκατομμύρια εάν οι κόκκινοι κατακτούσαν την Premier League και ακόμα 1,2 εάν έπαιρναν οποιοδήποτε από τους άλλους τίτλους.

Σίγουρα τα έξι εκατομμύρια μπροστά σε αυτά που έχει βγάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην τεράστια καριέρα του μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό, ωστόσο δεν παύει να αποτελούν χασούρα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy