Η μισή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να φύγει το καλοκαίρι

Στο ποδόσφαιρο, όταν η κατάσταση χειροτερεύει είναι πιο εύκολο να αλλάξεις τον προπονητή από τους ποδοσφαιριστές, αλλά στη Γιουνάιτεντ φαίνεται να ισχύει το αντίθετο: πιο πιθανό είναι να παραμείνει στον πάγκο ο Ραλφ Ράνγκνικ παρά το μισό από το τωρινό ρόστερ!

Η ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και ο αποκλεισμός στο Champions League άφησαν το στίγμα τους και, όπως αναφέρει η Sun, πολλοί παίκτες βρίσκονται στα πρόθυρα αποχώρησης, ενώ αρκετοί άλλοι είναι σίγουρο ότι θα το πράξουν. Πρώτα απ΄ όλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν έχει σκοπό να συνεχίσει σε έναν σύλλογο που δεν παίζει στο Champions League.

Δεν είναι λοιπόν είδηση ότι ο Πορτογάλος σκοπεύει να φύγει, ενώ και ο Πογκμπά έχει κάνει γνωστό ότι το μέλλον του, κατά προτίμηση, είναι μακριά από την Αγγλία.

Εξαιρώντας τον Πορτογάλο σταρ και τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, υπάρχουν επίσης οι παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και δεν θα ανανεώσουν με τη λίστα να είναι αρκετά μεγάλη, ξεκινώντας από όσους δεν έχουν υπογράψει ακόμη επέκταση συμβολαίου και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το κάνουν.

Εκτός από τον Πογκμπά, θα αποχωρήσουν οι Λίνγκαρντ, Χουάν Μάτα και Έντινσον Καβάνι. Ο Λίνγκαρντ, μεταξύ άλλων, εικάζεται είναι ήδη «φευγάτος» από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ο Μάτα και ο Καβάνι έχουν πολύ λίγες προοπτικές γι΄ ανανέωση.

Η κατάσταση που συνδέεται με τους δυσαρεστημένους είναι πιο περίπλοκη. Ο Μάρκους Ράσφορντ θα σκεφτόταν το μέλλον του στον σύλλογο. Ο Άγγλος διεθνής είναι πολύ δυσαρεστημένος με την εκτίμηση και τον χρόνο συμμετοχής που του επιφύλαξε ο Γερμανός τεχνικός κι εξετάζει νέες προτάσεις για να μην χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Ο Μαρσιάλ πήγε δανεικός στη Σεβίλλη και δεν έχει σκοπό να ξαναπατήσει το πόδι του στο Μάντσεστερ. Ο Χέντερσον δεν θέλει πλέον να περιμένει τη σειρά του πίσω από τον Ντε Χέα και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί άλλες εστίες.

Ένας από τους Νταλό και Μπισάκα βρίσκεται επίσης εκτός πλάνων, ενώ υπάρχει και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, που πήγε δανεικός στην Έβερτον και μπορεί να μην σκέφτεται ότι το μέλλον του είναι ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από τους 18 μήνες που πέρασαν με τον ίδιο να παρακολουθεί τους άλλους να παίζουν αλλά όχι εκείνον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy