Χατζηβασίλης: “Είμαστε στο +4, είναι στα πόδια μας η άνοδος – Ήρθε η ώρα του Απόλλωνα”

Σημερινές(24/3) ραδιοφωνικές δηλώσεις του επιθετικού της Καρμιώτισσας και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, μέχρι στιγμής, Γιάννης Χατζηβασίλης, παραχώρησε δηλώσεις στον  ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της Καρμιώτισσας, στους αγώνες της Εθνικής ομάδας αλλά και στον Απόλλωνα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την παρουσία του: «Είναι η πιο παραγωγική μου χρονιά. Να δούμε που θα καταλήξει η χρονιά».

Για την πορεία της Καρμιώτισσας: «Δείχνει σταθερότητα η ομάδα, έχει καλές μονάδες και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Για τον στόχο της ανόδου: «Η ομάδα βρίσκεται στο στόχο της, είναι στο +4 από την 5η θέση και όλα είναι στα πόδια μας».

Για τον αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία: «Με τα τελευταία αποτελέσματα, όλοι έχουν απογοητευτεί. Τα δύο παιχνίδια με Εσθονία, θα πρέπει να αποτελέσουν μια νέα αρχή. Είναι στα μέτρα μας για να τα καταφέρουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία για νέα αρχή και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Αλίμονο αν δεν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας σε αγώνες με την Εσθονία. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε».

Για τη μάχη του τίτλου στην Α’ Κατηγορία: «Ήρθε η ώρα του Απόλλωνα. Η ομάδα βρίσκεται μέσα στο στόχο της. Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Είναι αμφίρροπα όλα τα παιχνίδια και η διαφορά δύσκολα θα καλυφθεί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy