Κωστένογλου: “Είναι αρνητικό για εμάς το γεγονός…” – Χάμπος: “Να μην γράψουμε ιστορία με αρνητικό τρόπο”(video)

Σε συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εσθονία μίλησε ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χαράλαμπος Κυριάκου.
Κωστένογλου:
“Πρώτα από όλα, εύχομαι να σταματήσει σύντομα ο πόλεμος που επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα. Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, πειθαρχημένο, με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.

Έχουμε κάποιες απουσίες, κυρίως στην αμυντική μας γραμμή, ομως έχουμε εμπιστοσύνη στο υπόλοιπο ρόστερ, έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές και θα δώσουμε ένα αγώνα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στρατηγική. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Είναι αρνητικό για εμάς το γεγονός ότι δεν θα προπονηθούμε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, όμως θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο”.

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Χαράλαμπος Κυριάκου:

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο είναι να επικεντρωθούμε στον αγώνα και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θέλουμε εμείς ως ποδοσφαιριστές να γράψουμε ιστορία με αρνητικό τρόπο. Αν πετύχουμε τον στόχο μας, θα επικεντρωθούμε για το πως θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και όποιος και να κληθεί να αγωνιστεί, πρέπει να τα δώσει όλα στο γήπεδο”.

Δείτε το video της συνέντευξης τύπου:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy