Θεόδωρος Αντωνίου: “Πλήρης κατάργηση της ΚΦ – Θεωρούμε ότι έχει αποτύχει και ο νόμος τηρείται επιλεκτικά”

Με τον διευθυντή της εκπροσωπήθηκε η ΑΕΛ στη συνάντηση της συζήτησης για την ΚΦ

Στη σημερινή(23/3) συνάντηση για συζήτηση για την κάρτα φιλάθλου που έγινε στην επιτροπή Νομικών της Βουλής την ομάδα της ΑΕΛ, εκπροσώπησε ο διευθυντής της Θεόδωρος Αντωνίου.

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην πάγια θέση της ομάδας που είναι η πλήρης κατάργηση της ΚΦ εκφράζοντας τη θέση της ομάδας αναφέροντας ότι, κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων, έχουμε δει να γίνονται πολλά πράγματα. Αυτός ο νόμος έχει αποτύχει από καιρό και ενεργείται επιλεκτικά ο συγκεκριμένος νόμος. Ίσως πρέπει να μιλήσουμε και για ολική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου”.

 

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη μεγάλη πτώση στην πώληση εισιτηρίων, αναφέροντας το σαν ακόμα ένα παράδειγμα που θεωρεί πως έχει επηρεάσει αρνητικό η κάρτα φιλάθλου το ποδόσφαιρο, για να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του λέγοντας ότι, “δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσουμε με την συγκεκριμένη πρόταση από τον βουλευτή, η αν θα πρέπει να προχωρήσουμε στην πλήρη κατάργηση της Κ.Φ, αφού θεωρούμε ότι έχει αποτύχει”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy