Νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Άρη

Επίσημη ανακοίνωση

Με ανακοίνωση του ο Άρης γνωστοποίησε την πρόσληψη του Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος στο προπονητικό τιμ της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Ο Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος είναι η τελευταία προσθήκη στο προπονητικό γκρουπ της ομάδας μας, με την οποία συμπληρώνεται το παζλ της προπονητικής ομάδας του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι.

Ο Δρ. Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων θα έχει καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας, διαθέτει ένα πραγματικά εντυπωσιακό βιογραφικό, αφού τα ακαδημαϊκά του προσόντα συνδυάζονται με εμπειρίες σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος διαθέτει διδακτορικό στο “Sports Sciences”, δούλεψε συνολικά 14 χρόνια στη Γερμανική Μπουντεσλίγκα. Από το 2000 έως το 2009 εργάστηκε στη Σάλκε ως προπονητής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, έχοντας συνεργαστεί με μερικά σπουδαία ονόματα προπονητών όπως οι Μαρκ Βίλμοτς, Γιουπ Χάϊκενς, Ράνκινγκ κ.α. Ακολούθως εργάστηκε για μια σεζόν στην Αλ Νασρ του Ντουμπάϊ, πριν επιστρέψει ξανά στη Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Στουτγάρδης από το 2011 έως το 2015. Ακολούθησε η διετής θητεία του στην Εθνική Ρουμανίας (2016-2018) και στη συνέχεια δούλεψε με τον προπονητή της ομάδας μας στην Καϊράτ Καζακστάν, πριν έρθει στην ομάδα μας στο πλευρό του κ. Σπιλέφσκι.

Η οικογένεια του Άρη καλωσορίζει τον Δρ. Παπαδόπουλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy