“Παιχνιδάκια” για Χάμπο και ΑΠΟΕΛ – Τι συμβαίνει με το μέλλον του

Άρχισαν τα "παιχνιδάκια" για το μέλλον του Χάμπου. Τα δεδομένα και τι συμβαίνει με τον αρχηγό του Απόλλωνα. Τι δήλωσε ο ίδιος στο Lemesosinsports.com

Ο Χάμπος είναι ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή την στιγμή στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Μια μέρα μετά την ισοπαλία – τίτλου του Απόλλωνα στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ κυκλοφόρησε σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια και σε κάποια Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι ο αρχηγός του Απόλλωνα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το πως και το γιατί… κυκλοφόρησε σήμερα (21/3). Δεν είναι καινούριο φρούτο, αφού πριν λίγους μήνες κάτι τέτοια ακούστηκαν, αλλά αφορούσαν άλλη/ες ομάδες.

Το “χτύπημα” στον Απόλλωνα, μέσω του αρχηγού του, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Στο “γαλάζιο” στρατόπεδο δεν θα αφήσουν τίποτα και κανέναν να αποπροσανατολήσει την ομάδα από το στόχο του Πρωταθλήματος. Όσο και να το προσπαθήσουν κάποιοι.

Όπως ανέφερε στο Lemesosinsports.com χαρακτηριστικά ο Χάμπος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, “Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ένα πράγμα, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ένας μεγάλος μου στόχος βρίσκεται πιό κοντά από ποτέ και δεν θα αφήσω τίποτα να με επηρεάσει ούτε εμένα αλλά ούτε την ομάδα”. 

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Χάμπου είναι πολύ απλά και έχουν ως εξής 

Ο 27χρονος διεθνής μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πολλοί είναι οι “καλοπροαίρετοι” που προέτρεξαν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, χωρίς όμως να γνωρίζουν τα δεδομένα και την πραγματικότητα.

Χάμπος και διοίκηση συμφώνησαν να αφήσουν τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του για το καλοκαίρι, αφού στον Απόλλωνα αυτή την στιγμή προέχει η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία και είναι γνωστόν, ότι θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε ομάδα εκτός του νησιού μας.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy