Ν. Κωστένογλου: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος η παραμονή στη Γ’ Κατηγορία»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε πριν την έναρξη της προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου. Μιλώντας για τους διπλούς αγώνες με την Εσθονία, τόνισε πως ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Κατηγορία του Nations League είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ανέφερε επίσης πως, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ότι μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Οι δηλώσεις του κ. Κωστένογλου: “Η παραμονή μας στη Γ’ Κατηγορία του Nations League αποτελεί για εμάς αδιαπράγματευτο στόχο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε αρχίσει προετοιμασία εδώ και λίγες ημέρες με προσωπικές συναντήσεις με ποδοσφαιριστές. Τώρα, έχουμε τρεις προπονήσεις στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο δύσκολο αγώνα στην Εσθονία. Έχουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως στην αμυντική γραμμή. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που είναι τραυματίες περαστικά και κυρίως στο Μάριο Αντωνιάδη που είχε το σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της Ανόρθωσης στην Πάφο. Ευελπιστούμε σύντομα να είναι μαζί μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί. Μας περιμένουν δύο αγώνες σημαντικοί για το μέλλον της Εθνικής μας ομάδας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy