Με νίκη “αγκαλιάζει” τον τίτλο ο Απόλλωνας

Με μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ  Α' Γυναικών

Mε ένα  πολύ μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ  Α’ Γυναικών την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022. Στις 20:00 στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» θα διεξαχθεί το ματς τίτλου Property Gallery Απόλλων – Ολυμπιάδα Ν. (Ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD). Στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ – Ανόρθωσις. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Ο όμιλος διαβάθμισης με το πολύ κρίσιμο παιχνίδι ΑΕΚ – Lemesos Volleyball στο «ΚΙΤΙΟΝ» αλλά και το παιγνίδι Δικέφαλος – Νέα Σαλαμίνα στο Γυμνάσιο Γερίου αναβλήθηκαν λόγο του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων Κορονοϊου. Η ΚΟΠΕ θα ενημερώσει σύντομα ως προς την νέα ημερομηνία ανάθεσης του προγράμματος.

 

ΌΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΜΠΙΑΔΑ Ν.

Αυτό το παιχνίδι είναι απόλυτα καθοριστικό για τον τίτλο. Η ομάδα που θα υπερισχύσει και κερδίσει θα κάνει το σούπερ βήμα για τον Τίτλο δυο αγώνες πριν το φινάλε.

Ο Property Gallery Απόλλων με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή με στόχο το 6ο του πρωτάθλημα το τελευταίο ήταν το 2017. Η ομάδα του Γ. Γιαπάνη έχει μομέντουμ, κέρδισε την Ολυμπιάδα Ν. στο τελευταίο τους ραντεβού στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 3-2. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2022.

Η Ολυμπιάδα Ν. από την άλλη είναι αυτή την ώρα στην κορυφή με 45 βαθμούς ένα περισσότερο από την ομάδα της Λεμεσού. Στόχος να φύγει από την «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»με αποτέλεσμα που θα την αφήνει εκεί. Η προσφυγική ομάδα θέλει τον Τίτλο που έχει να τον πανηγυρίσει 30 χρόνια από το 1992. Ο Ελλαδίτης κόουτς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία τη Δευτέρα το βράδυ.

 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί  ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Στη Λεμεσό οι δυο ιστορικές ομάδες είναι ικανές να προσφέρουν ένα πολύ ωραίο αγώνα μακριά από το άγχος των βαθμών. Στην ουσία διακυβεύεται  η 3η θέση με την ΑΕΛ εάν κερδίσει να την εξασφαλίζει δυο αγώνες πριν το φινάλε. Οι δυο ομάδες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. Oλυμπιάδα Ν. 15-02 49-11 45
  2. Property Gallery Απόλλων 15-02 47-12 44
  3. ΑΕΛ 11-06 36-25 32
  4. Ανόρθωσις 08-09 31-30 26

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy