Ισοπαλία τίτλου… συνεχίζει στο +5

ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα να προσέχουν πρώτα τα νώτα τους και μετά να κάνουν σκέψεις για επιθετικές ενέργειες. Ούτε το δεύτερο ημίχρονο έφερε κάτι εκτός από τη μεγάλη ευκαιρία του Αλμπάνη, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στο 0-0, με τον Απόλλωνα να είναι πιο ικανοποιημένος!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο 15λεπτο του αγώνα, όπου είδαμε ένα σουτ του Χαμάς που πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι του Μιχαήλ. Μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου και μετά από λάθος του Απόλλωνα ο ΑΠΟΕΛ «απάντησε» στην ευκαιρία του Χαμάς με τον Εντογκαλά να πλασάρει αλλά ο Ρομπέρζ να βάζει την κόντρα και να σώζει τον Απόλλωνα.
Μισάωρο στον αγώνα χωρίς να υπάρχει κάτι το αξιόλογο με τον Απόλλωνα να κρατά μπάλα και να προσπαθεί να δημιουργήσει, ενώ το ΑΠΟΕΛ ξεκομμένο προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές του Σαρφό να βγαίνει μπροστά. Το ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ήταν ανούσια με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να κρατούν εύκολα και να ψάχνουν να βγουν σωστά μπροστά στην επίθεση, σε κάθε ευκαιρία που τους δινόταν.

 

Στο 42΄ ο Γιάνγκα έφυγε πίσω από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και είχε καλή προϋπόθεση δοκίμασε ένα πολύ φιλόδοξο πλασέ, η μπάλα όμως πέρασε έξω. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

 

 

Με προϋποθέσεις για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Απόλλωνας ήταν αυτός που έχασε την τεράστια ευκαιρία με τον Αλμπάνη μόνο απέναντι στον Μιχαήλ να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια στο 53ο λεπτό. Στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έδειχνε “βραχυκυκλωμένος”, έχανε εύκολα τη μπάλα κάνοντας λάθη χωρίς ιδιαίτερη πίεση, δίνοντας την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να γίνεται επικίνδυνος.

Μετά και το 70΄του αγώνα ο ρυθμός πήγε να ανέβει με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να επιτεθούν και βρήκαν προϋποθέσεις για να σκοράρουν όμως στην τελική προσπάθεια τα χαλούσαν. Τα τελευταία λεπτά ήταν πολύ κρίσιμα με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν αφού ο αγώνας είχε μπει σε κρίσιμο στάδιο. Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων χωρίς να προκύψει κάτι το αξιόλογο και έτσι ο αγώνας έληξε στη λευκή ισοπαλία 0-0!

Κίτρινες: Σάβιτς, Σόουζα, Ντογκαλά, Εφραίμ, Καρώ / Κολ, Ζράντι

ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ, Πέδρο, Σάβιτς(24΄Έσελινγκ), Καρώ, Ζαμπάλα, Σόουζα, Σαρφό, Ντανίλο(60΄Θεοδώρου), Νατέλ(60΄Σατσιάς), Ντονγκαλά(82΄Εφραίμ), Κβιλιτάια.

Αναπληρωματικοί: Τσιλιγγίρης, Κίττος, Εφραίμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Έσελινκ, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου.

 

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Αυλωνίτης, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς(70΄Ζράντι), Αλμπάνης(87΄Χάμπος), Ντιγκινί, Πίττας, Γιάνγκα(71΄Νταμπό).

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Φιλιώτης, Β. Γιοβάνοβιτς, Τζουμ, Ογκεντά, Ζράντι, Ψύχας, Χάμπος, Νογιόκ, Ίλιεφ, Ιντζία, Νταμπό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy