“Σβηστά” στους “4” του FA Cup η Τσέλσι

Η Τσέλσι πήγε χωρίς τους οπαδούς της στο “Ρίβερσαιντ”, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από την βρετανική κυβέρνηση με αφορμή τις σχέσεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας.

Απέναντι στην Μίντλεσμπρο, η οποία αν κι αγωνίζεται στην Championship είχε “πετάξει” νωρίτερα εκτός θεσμού τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, οι “Μπλε” μπήκαν αρκετά… υποψιασμένοι και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν με 2-0 και να γίνουν η πρώτη ομάδα που παίρνει το “εισιτήριο” για την τετράδα για 16η φορά στις 20 τελευταίες συμμετοχές της σε προημιτελικούς.

Μετά το 2006, όταν και χρονολογείται η τελευταία νίκη της “Μπόρο” επί της Τσέλσι, έκτοτε οι Λονδρέζοι πέτυχαν 9 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας, συμπεριλαμβανομένης και της αποψινής. Ως εκ τούτου, η Μίντλεσμπρο μέτρησε τον 5ο συνεχόμενο αποκλεισμό της στην οκτάδα, στην πρώτη της παρουσία εκεί μετά τη σεζόν 2016/2017.

Με το 16ο του γκολ στο FA Cup από το 2012 και μετά, ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο 15΄, ενώ στο 31΄ ο Ζίγες «έγραψε» το 2-0 (σ.σ. και τα δύο γκολ προήλθαν από ισάριθμες ασίστ του Μέισον-Μάουντ).

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μίντλεσμπρο-Τσέλσι            0-2
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον         20/3
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι   20/3
Νότιγχαμ Φόρεστ-Λίβερπουλ     20/3

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy