Έμειναν και πάλι στο “Χ”

ΑΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1(85΄ Έουλερ / 14΄ Ζαχαρίου)

Και πάλι το μοίρασαν ΑΕΛ και Ομόνοια το παιχνίδι με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά προηγήθηκε η Ομόνοια με Ζαχαρίου και ισοφάρισε η ΑΕΛ με τον Έουλερ!

Με την ΑΕΛ να θέλει να επιβάλει τον ρυθμό της ξεκίνησε ο αγώνας, η Ομόνοια όμως ήταν αυτή που σκόραρε με τον Ζαχαρίου λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτό του αγώνα. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε την κατοχή της μπάλας, έβγαλε φάσεις όμως στάθηκε άτυχη και δεν σκόραρε. Παρά τη συντριπτική κατοχή υπέρ τους οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ανούσιοι στην τελική προσπάθεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Καλύτερα ξεκίνησε η ΑΕΛ και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας κάποια σουτ που ήταν όμως άστοχα με Μαρόσα και Ριέρα. Ο ρυθμός του αγώνα είχε ανέβει με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ και με το Μέγιερι να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε επικίνδυνη κεφαλιά του Λοβέρα. Ο Μαγυάρος τερματοφύλακας της ΑΕΛ είναι πάντα μέσα στον αγώνα και διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Μετά και το 65ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε, αφού υπήρξαν και πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές.

Τελικά οι προσπάθειες της ΑΕΛ καρποφόρησαν στο 85ο λεπτό με τον Έουλερ να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ, με ωραίο σου έξω από την περιοχή και τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας να μην μπορεί να αντιδράσει. Τα τελευταία λεπτά μας επιφύλαξαν αρκετά, αφού ο Μάταβζ έχασε κλασσική ευκαιρία σε γύρισμα του Μποτεάκ. Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο και πάλι όπως τον αγώνα της Τετάρτης 1-1!

 

Κίτρινες: Φραντζής, Ριέρα / Κακουλής

ΑΕΛ: Μέγερι, Μαζάν, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Αντωνίου(84΄Μπαλντέ), Φραντζής, Νταβόρ(69΄Ρέινολντς), Τόρες(69΄Ανδρέου), Ριέρα(54΄Έουλερ), Μαρόσα, Μιλιντσεάνου(69΄Μαίντεβατς).

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Εβόρα, Ντάβερβελντ, Ρέινολντς, Έουλερ, Ανδρέου, Μάιντεβας, Μπαλντέ.

 

Ομόνοια: Παναγή, Ψάλτης, Κίκο(61΄Λέζιακς), Μπασιρού, Ζαχαρίου(74΄Μποτεάκ), Λανγκ, Παναγιώτου, Λοβέρα, Χαραλάμπους(69΄Γιούστε), Κακουλλής(61΄Μάταβζ), Ασάντε(61΄Λοίζου).

Αναπληρωματικοί: Ουζόχο, Κυριακίδης, Γιούστε, Μάταβζ, Μποτεάκ, Παπουλής, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Λοϊζου, Ασημένος, Χρήστου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy