Ramon Harris για ΑΕΛ…

Επίσημη ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ

Με ανακοίνωση της η Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ενημέρωσε για τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ramon Harris.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ramon Harris.
Ο Harris είναι τριάντα-τριών ετών (γενν. στις 26 Μαΐου 1988) με ύψος 2.01μ. και αγωνίζεται στη θέση του small forward και power forward.
O Aμερικανός καλαθοσφαιριστής, είναι γνωστός από την μακρόχρονη θητεία του στην κατηγορία της Α1 με τον Κολοσσό Ρόδου, Άρη Θεσσαλονίκης, ΑΕΚ Αθηνών, Πανιώνιο, Ηρακλή, Λαύριο και Ρέθυμνο.
O Harris ξεκίνησε την καριέρα του σε κολεγιακό επίπεδο με τους Kentuky Wildcats από το 2006 έως το 2010. Επίσης συμμετείχε και στην δεύτερη κατηγορία της Κίνας με τους Ningxia Hanas καθώς και στην USA-2 με τους Iowa Wolves, Mad Ants και Grand Rapids.
Καλωσορίζουμε τον Ramon Harris , στην οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της. #aelbc
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy