Απόλλων: Αήττητος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Με σύμμαχο τις δύο αναμετρήσεις και το αήττητο σερί

Ο Απόλλωνας πάει στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, όντας αήττητος. Στις δύο αναμετρήσεις, της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος οι “γαλάζιοι” μετρούν μια νίκη και μία ισοπαλία, απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους”.

Ένα στοιχείο που αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στο ντέρμπι της Κυριακής (20/3). Όπως επίσης ρόλο θα παίξει το σερί 9 αγωνιστικών αήττητοι που μετρούν οι “γαλάζιοι”. Κάτι που δείχνει ό,τι δύσκολα χάνουν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ: Η ευκαιρία, ο στόχος, ο κόσμος και η προετοιμασία

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι μεταξύ των δύο οι “γαλάζιοι” κέρδισαν 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Το σκορ άνοιξε ο Καρώ στο 2′, Ζράντι (8′) και το αυτογκόλ του Σόουζα (45′) έκριναν το παιχνίδι του Τσιρείου, για την 3η αγωνιστική (19/9/2021).

Στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος (14η αγωνιστικής) ο Απόλλωνας αν και προηγήθηκε με τον Νταμπό στο 42ο λεπτό, ο Καρώ στο 74′ έγραψε το τελικό σκορ 1-1, στις 17/12/2021.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ θέλει να κρατήσει το αήττητο απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας και να φτάσει ένα βήμα πιό κοντά στο στόχο της.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy