Νεοφύτου: “Αποτέλεσμα που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Ομόνοια, όμως δείξαμε και με τον Απόλλωνα ότι μπορούμε να γυρίσουμε παιχνίδι”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου της ΑΕΛ, Μάριου Νεοφύτου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Μάριος Νεοφύτου για τον χθεσινό(16/3) αγώνα κόντρα στην Ομόνοια και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Οι δυο ομάδες ήταν πιο προσεκτικές στο να μην δεχθούν γκολ παρά να σκοράρουν. Καταφέραμε ωστόσο να σκοράρουμε, χωρίς να έχει φάσεις το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε όμως το προβάδισμα μας. Είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Ομόνοια, όμως δείξαμε και με τον Απόλλωνα ότι μπορούμε να γυρίσουμε παιχνίδι. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι για τις δύο ομάδες».

Γιατί το λες αυτό: «Δεν ήταν καλή η εμφάνισης μας, είναι πραγματικότητα. Και εμείς περιμέναμε περισσότερα. Στο υποσυνείδητο του ποδοσφαιριστή μπαίνει η σκέψη ότι δεν πρέπει να δεχθείς γκολ. Δεν παύει όμως να έχουμε αρκετές ελπίδες στον επαναληπτικό».

Για την Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι με έναν προπονητή καινούργιο, δεν ήξερες πως θέλει να παίξει κτλ. Νομίζω σε ένα μήνα θα είμαστε πιο διαβασμένοι για την ομάδα του κυρίου Λένον. Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να διορθώσουμε αυτά που πρέπει και να είμαστε έτοιμοι στον επαναληπτικό».

Για τον κόσμο: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Έδωσε βροντερό παρών χθες στην Ανατολική. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Όλοι φύγαμε απογοητευμένοι, αλλά ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα. Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει από εκεί που έμεινε χθες, θα έρθει στη Λευκωσία και θα μας βοηθήσει».

Αν είναι θετικό για την ΑΕΛ ότι είναι στο Β’ γκρουπ: «Έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Όταν παίζεις σε πιο ψηλό επίπεδο, με πιο μεγάλες εντάσεις, υπάρχει η κόπωση και η κούραση. Σε αυτή τη φάση που είμαστε κι οι δύο ομάδες, μπορεί να είναι για καλό και για τις δύο. Μπορείς να διαχειριστές τους παίκτες σου και να είναι έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Πάλι θα υπάρχει ένταση, απλά δεν θα είναι παιχνίδι ντέρμπι».

Για το ότι αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια: «Είναι λογικό. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει επιβάρυνση κάποιων ποδοσφαιριστών. Διαχείριση πρέπει να γίνει και να είναι έτοιμοι για το σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Σάντος: «Να μην ήταν και επιθετικός! Έκανε μια εξαιρετική ενέργεια και μια εξαιρετική προσπάθεια που θα τη ζήλευαν επιθετικοί. Ο Σάντος δίνει το εκατό τοις εκατό στην ομάδα».

Αν είναι ο κορυφαίος της ΑΕΛ: «Με τα σημερινά δεδομένα νομίζω πως ναι».

Για την αλλαγή Μπαλντέ: «Ήταν θέμα της τακτικής του προπονητή».

Για τον Μεντόγεβιτς: «Είναι στην αποθεραπεία του και είμαι βέβαιος ότι θα είναι στον επαναληπτικό. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ και τον θέλουμε να είναι στην ομάδα για τον επαναληπτικό».

Αν υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα: «Έχει προπόνηση η ώρα 12:00, θα δούμε αν υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί, αλλά δεν υπάρχει κάτι σοβαρό».

Για το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ: «Ήταν κακή διαχείριση και κακή αντιμετώπιση στο αμυντικό μας κομμάτι. Ήταν ωραίο το γκολ δεν αμφιβάλλω, αλλά θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy